L–V: 9:00–18:00
S: 10:00–16:00

Întrebări frecvente despre serviciile oferite de Unii cu Duba

Înțelegem că o mutare de locuință sau sediu poate fi o experiență copleșitoare dacă nu este realizată cu planificarea și resursele adecvate, de aceea punem accentul pe comunicarea cu tine pentru a avea o imagine clară a activităților și costurilor.

La ce să mă aștept dacă lucrez cu Unii cu Duba?

  • Din momentul în care ne contactezi, desemnăm o persoană de contact pentru lucrarea ta;
  • Te rugăm să ne descrii activitatea pe care vrei să o realizezi și serviciile de care ai nevoie. Dacă nu ești sigur de ce ai nevoie, te ajutăm să decizi;
  • Îți prezentăm activitățile necesare pentru fiecare etapă, astfel încât să decizi pe care dorești să o realizeze specialiștii noștri sau de care dorești să te ocupi personal;
  • Îți prezentăm transparent oferta de preț și descrierea serviciilor;
  • În funcție de serviciile alese, îți oferim gratuit o listă personalizată cu sfaturi pentru a-ți ușura experiența cu mutarea sau transportul;
  • Realizăm activitățile agreate și te sprijinim gratuit cu sfaturi și coordonarea activităților pe care ai ales să le realizezi personal;
  • Efectuezi plata serviciilor și evaluarea specialiștilor și a experienței avute.

Cum se realizează evaluarea?

Îți prezentăm oferta de preț pentru transport sau mutare în baza unui inventar furnizat online, prin e-mail, telefonic sau după o evaluare gratuită la fața locului. Prețurile sunt calculate transparent și sunt personalizate pentru fiecare transport sau mutare ținând cont de factori precum: durata mutării, numărul de autoutilitare, numărul de specialiști, distanța dintre adrese, etajul de plecare / sosire și condițiile de manipulare (lift, scări etc.), volumul și greutatea obiectelor, necesitatea demontării / remontării unor obiecte, necesitatea de împachetare / despachetare și manipulare a obiectelor, obiecte speciale (pian, acvarii mari, bijuterii). Deplasarea specialiștilor noștri la adrese pentru evaluare este gratuită (București și IF) și nu implică nicio obligație din partea ta.

Pot solicita doar transport mobilă, marfă, electrocasnice, cadouri, bagaje sau alte bunuri?

Da. Realizăm transport expres, transport mobilă, transport marfă, transport artă, transport bunuri fragile, transport electrocasnice, transport echipamente, transport materiale de construcții și alte bunuri. Dacă ai nevoie doar de transport, specialiștii noștri asigură gratuit coordonarea încărcării și descărcării. Totodată, îți putem oferi și servicii complete de încărcare, transport și descărcare mobilă, electrocasnice, cadouri, bagaje sau alte bunuri.

Cum estimez necesarul de timp și materialele pentru împachetare?

În funcție de suprafața locuinței/biroului și a numărului de obiecte, poți estima necesarul de timp și materiale pentru împachetare.

Solicită gratuit specialiștilor noștri evaluarea și lista personalizată cu materialele pe care le asigurăm noi gratuit sau care pot fi achiziționate.

Cum pregătesc împachetarea și cum împachetez și despachetez eficient?

Poți solicita specialiștilor noștri serviciul de împachetare și / sau despachetare, dacă nu ai timpul necesar la dispoziție. Altfel, solicită gratuit sfaturile de planificare și organizare pentru o împachetare și despachetare sigură și eficientă, dacă alegi să realizezi personal aceste activități.

Pot adăuga sau renunța la anumite servicii pe parcurs?

Da, oferim flexibilitate, însă lucrăm întotdeauna eficient. De aceea, este esențial să avem predictibilitate și din partea ta. Specialiștii noștri îți vor prezenta încă de la început scenariile de lucru care includ și posibilitățile de a adăuga sau renunța la anumite servicii.

Cum îmi sunt asigurate obiectele și spațiul în care se desfășoară activitatea?

Obiectele tale sunt asigurate prin contract și poliță de asigurare. Specialiștii noștri folosesc materiale de protecție pentru spațiile de lucru, protejând astfel suprafețele, ușile, pereții, liftul.

Cum pot să plătesc?

Poți plăti serviciile oferite de Unii cu Duba cu numerar sau prin transfer bancar.

Pot să las bacșiș specialiștilor care se ocupă de lucrarea mea?

Acordarea bacșișului este permisă, acesta revine integral specialiștilor care s-au ocupat de lucrare și este la alegerea ta dacă și cât dorești să le oferi.

Specialiștii noștri sunt instruiți să nu solicite bacșiș și, de asemenea, le este interzis să primească bacșiș sub formă de alcool și tutun.

Pentru orice alte detalii, ne poți contacta prin e-mail sau telefonic.

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ

Program

Luni – Vineri:

9:00–18:00

 

Sâmbătă:

10:00–16:00

Contact

  • Str. Elev Ștefan Ștefănescu nr. 3, Sector 2, București

  • 0751.012.105

  • contact[@]uniicuduba.ro