L–V: 9:00–18:00
S: 10:00–16:00

Servicii de mutări locuințe

Mutarea dintr-o locuință în alta poate fi o activitate solicitantă pentru tine, consumatoare de timp și care implică numeroși factori de care trebuie să te ocupi pentru ca bunurile tale și transportul lor să fie în siguranță. Pentru a economisi timp și a scăpa de eforturile unei mutări, specialiștii noștri pot asigura pentru tine serviciul de mutare complet sau doar anumite etape, în cazul în care alegi să realizezi unele activități personal.

Cum funcționează

Pe parcursul unei mutări, mobilierul tău și bunurile personale sunt inventariate și etichetate, împachetate în materiale de protecție și manipulate cu echipamente profesionale. Astfel, fiecare mutare se realizează în siguranță și eficient.

Fiecare mutare are particularitățile ei, de aceea proiectele sunt evaluate individual și sunt determinate variantele de lucru potrivite nevoilor și bugetului tău, iar prețul nu se modifică pe parcursul lucrării.

Solicită online sau telefonic o evaluare gratuită din partea specialiștilor noștri. Din momentul în care ne contactezi, desemnăm o persoană de contact doar pentru mutarea ta. Vei primi imediat o ofertă de preț realizată pe baza unui inventar trimis online cu obiectele care trebuie mutate, zonele de încărcare și descărcare, necesarul de resurse și serviciile alese. Programezi data la care dorești să realizăm mutarea. În unele cazuri este necesară o evaluare la fața locului pentru a oferi o ofertă de preț precisă.

Suntem pregătiți să te ajutăm, de la etapa de planificare și împachetare, la încărcare, transport și până la așezarea ultimului obiect pe raft la noua locuință. Sau te putem ajuta doar cu o parte dintre activitățile de mutare, dacă alegi să te ocupi personal de unele dintre activități.

Deplasarea specialistului nostru pentru evaluare este gratuită și nu implică nicio obligație din partea ta.

Prețuri accesibile

Prețurile finale sunt calculate transparent în funcție de o serie de factori, precum numărul obiectelor care trebuie mutate și necesarul de resurse implicate. Prețurile sunt personalizate pentru fiecare mutare ținând cont de:

– numărul de autoutilitare;

– numărul de specialiști;

– distanța dintre adrese;

– etajul de plecare / sosire și caracteristicile spațiului (lift, număr de scări etc.)

– volumul și greutatea obiectelor;

– necesitatea demontării / remontării unor obiecte;

– necesitatea de împachetare / despachetare și manipulare a obiectelor;

– obiecte speciale (pian, acvarii mari, bijuterii).

Specialiștii noștri asigură gratuit pături și materiale de protecție pentru obiectele care nu necesită împachetare specială și pentru spațiul de lucru. În plus, oferim poliță de asigurare pentru fiecare mutare.

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ

Program

Luni – Vineri:

9:00–18:00

 

Sâmbătă:

10:00–16:00

Contact

  • Str. Elev Ștefan Ștefănescu nr. 3, Sector 2, București

  • 0751.012.105

  • contact[@]uniicuduba.ro