L–V: 9:00–19:00; S–D: 10:00–18:00

Transport bagaje aeroport / gară

Oferim servicii de transport bagaje aeroport, transport bagaje gară sau autogară în București și Ilfov.

Cum funcționează 

Pentru comenzi și programări, este necesar să ne transmiți următoarele date:

– adresele de încărcare-descărcare;

– orele de livrare / preluare;

– numărul zborului sau al cursei de tren sau autocar;

– tipul și numărul/volumul bunurilor (ex. 30 x cutii, 10 x valize, bagaje speciale: 2 x placă de surf, 4 x schiuri, echipamente de pescuit etc.)

Serviciul de transport bagaje nu include manipularea și împachetarea bunurilor în cutii, valize, folii de protecție etc. Poți solicita serviciile de manipulare și servicii de împachetare profesională în vederea transportului.

De asemenea, este necesar să menționezi dacă dorești livrarea materialelor de împachetare în avans la adresă (cutii, folii de protecție, hârtie kraft, bandă adezivă etc.).

Îți recomandăm să programezi împachetarea cu 1 – 2 zile înainte de ziua programată pentru transport, dacă volumul de bunuri este mare. În acest fel, te asiguri că bunurile tale sunt pregătite de transport și ajung la timp la destinație.

Prețuri accesibile

Prețurile sunt calculate transparent pentru fiecare transport bagaje ținând cont de:

– distanța dintre adresa de plecare și cea de sosire;

– volumul și greutatea obiectelor;

– condițiile de manipulare, dacă este asigurată de noi (scări, lift).

Îți oferim flexibilitate în ceea ce privește comanda programată, însă lucrăm întotdeauna eficient. De aceea, este esențial să avem predictibilitate și din partea ta. În cazul în care cursa ta are întârzieri mari anunțate la plecare sau la sosire, poți reprograma gratuit transportul, în măsura în care noile intervale solicitate sunt disponibile.

De asemenea, în cazul timpilor de staționare mari la adrese, de peste 1 oră, se poate aplica o taxă de staționare de 40 de lei/oră.

Totodată, îți recomandăm să citești informațiile utile și restricțiile în ceea ce privește bagajele la călătoriile cu avionul sau cu trenul.

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ

Program

Luni – Vineri:

9:00–19:00

 

Sambata – Duminica:

10:00–18:00

Contact

  • Str. Elev Ștefan Ștefănescu nr. 3, Sector 2, București

  • 0751.012.105

  • contact[@]uniicuduba.ro