L–V: 9:00–18:00
S: 10:00–16:00

Transport marfă

Efectuăm transport marfă, electrocasnice, piese, echipamente, materiale de construcții, mobilier și alte bunuri în regiunea București – Ilfov și la nivel național.

Cum funcționează

Trimite online sau telefonic specialiștilor noștri descrierea mărfurilor pentru care ai nevoie de transport și tipul de ambalare (palet, cutii, vrac etc.), zonele de încărcare și descărcare și data la care dorești să programezi transportul.

Solicită oferta de preț pentru transport marfă București sau național și planificarea gratuită a activităților de transport.

Specialiștii noștri îți prezintă ulterior oferta de preț detaliată, resursele necesare și detaliile logistice, astfel încât să ai o imagine completă a activităților și prețului.

Transportul de realizează cu autoutilitare de 3,5 tone box-type sau van cu volum între 10 și 18 metri cubi, până la 7 europaleți.

Pentru transport marfă poți solicita oferta de preț doar pentru transport, cu ajutor la încărcare – descărcare din partea șoferului sau cu personal suplimentar pentru manipulare.

Marfa și bunurile tale sunt asigurate pe întreaga durată a transportului, în limita a 10.000 de euro.

Prețuri accesibile

Prețurile finale pentru transport marfă în București și național sunt calculate transparent în funcție de o serie de factori, printre care durata și tipul de autoutilitară folosit. Prețurile sunt personalizate pentru fiecare transport ținând cont de:

– distanța dintre adresa de plecare și cea de sosire;

– volumul și greutatea obiectelor;

– serviciile suplimentare.

Serviciul de transport marfă nu include manipulare. La cerere, specialiștii noștri pot asigura și manipulare. 

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ

Program

Luni – Vineri:

9:00–18:00

 

Sâmbătă:

10:00–16:00

Contact

  • Str. Elev Ștefan Ștefănescu nr. 3, Sector 2, București

  • 0751.012.105

  • contact[@]uniicuduba.ro