L–V: 9:00–18:00
S: 10:00–16:00

Transport Mobilă

Efectuăm transport mobilă, electrocasnice, bagaje, transport marfă, piese, echipamente, materiale de construcții și alte bunuri în regiunea București – Ilfov și la nivel național.

Cum funcționează serviciul de transport mobilă București și național

Trimite online sau telefonic specialiștilor noștri descrierea bunurilor pentru care ai nevoie de transport, zonele de încărcare și descărcare și data la care dorești să programezi transportul.

Specialiștii noștri îți prezintă ulterior oferta de preț detaliată, resursele, echipamentele necesare și detaliile logistice, astfel încât să ai o imagine completă a activităților și prețului pentru transport mobilă.

Asigurăm gratuit coordonarea încărcării și descărcării și în cazul în care alegi să realizezi aceste activități personal sau cu echipă proprie.

Bunurile tale sunt asigurate pe durata transportului și împachetate gratuit în pături de protecție.

Asigurăm demontare pentru piesele mari de mobilier care necesită această operațiune pentru a fi manipulate și transportate în siguranță. Demontăm cu grijă, împachetăm fiecare piesă individual în materiale de protecție și remontăm totul la destinație.

Fiecare mutare are particularitățile ei, de aceea proiectele sunt evaluate individual și sunt determinate variantele de lucru potrivite nevoilor și bugetului tău.

Pentru transport mobilă poți solicita oferta de preț doar pentru transport, cu ajutor la încărcare – descărcare din partea șoferului sau cu personal suplimentar pentru manipulare.

Mobila și bunurile tale sunt asigurate pe întreaga durată a transportului.

Solicită oferta de preț și planificarea gratuită a activităților de transport mobilă.

 

Prețuri accesibile

Prețurile finale pentru transport mobilă sunt calculate transparent, în funcție de o serie de factori, printre care durata și necesarul de resurse implicate. Prețurile sunt personalizate pentru fiecare transport ținând cont de:

– distanța dintre adresa de plecare și cea de sosire;

– volumul și greutatea obiectelor;

– condițiile de manipulare;

– serviciile suplimentare necesare (demontare-remontare, instalare electrocasnice, asamblare și instalare bucătării etc.).

Serviciul de transport mobilă nu include asamblarea și montajul mobilierului. La cerere, specialiștii noștri pot asigura și asamblare și montare mobilier.  

 

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ

Program

Luni – Vineri:

9:00–18:00

 

Sâmbătă:

10:00–16:00

Contact

  • Str. Elev Ștefan Ștefănescu nr. 3, Sector 2, București

  • 0751.012.105

  • contact[@]uniicuduba.ro