L–V: 9:00–18:00
S: 10:00–16:00

CARIERE

Vino în echipa Unii cu Duba

Unii cu Duba apreciază și încurajează dezvoltarea profesională și personală continuă în cadrul companiei și în colaborările cu specialiștii în domeniile serviciilor de mutare și transport.

Angajații și specialiștii colaboratori se bucură de venituri atractive, un mediu de lucru profesionist, sigur, în timp ce beneficiază de flexibilitate și de oportunități de dezvoltare.

Ne place să lucrăm eficient, să respectăm regulile, să comunicăm transparent cu clienții și să fim atenți la detalii. Apreciem capacitatea de a învăța prin practică, buna comunicare cu colegii și punctualitatea.

Ai experiență în unul sau mai multe din domeniile serviciilor transport și mutare, manipulare, încărcare-descărcare, împachetare-despachetare, montaj mobilier sau consideri că ai calitățile necesare și ești dispus/ă să înveți proceduri eficiente de lucru?

Te așteptăm să ne cunoaștem și să stabilim împreună pașii colaborării.

Îți asigurăm plata care ți se cuvine pentru munca bine făcută la fiecare lucrare și îți punem la dispoziție uniforme, echipamente și uneltele necesare fiecărei activități.

Trimite la adresa cariere@uniicuduba.ro o descriere a experienței sau a calităților tale pe unul sau mai multe din domeniile preferate. Sau contactează-ne telefonic la 0751012105 pentru a stabili împreună o întâlnire de prezentare.

Domenii de recrutare pentru locuri de muncă full-time sau colaborare:

– încărcare-descărcare mobilă, electrocasnice și alte obiecte ușoare;

– manipulare mobilă și alte obiecte ușoare;

– împachetare-despachetare obiecte de locuință sau birou, bunuri personale;

– montare-demontare mobilă;

– conducător autoutilitară 3,5 tone;

– reparații ușoare de interior (instalator, zugrav etc.)

– logistică transporturi/aprovizionare/stocuri/achiziții.

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ

Program

Luni – Vineri:

9:00–18:00

 

Sâmbătă:

10:00–16:00

Contact

  • Str. Elev Ștefan Ștefănescu nr. 3, Sector 2, București

  • 0751.012.105

  • contact[@]uniicuduba.ro