L–V: 9:00–18:00
S: 10:00–16:00

Despre noi

Transport marfă și mutări locuințe, sedii de firme și birouri realizate de specialiști verificați, la prețuri accesibile.

Unii cu Duba – Professional Movers este o companie de transport marfă și servicii de mutare cu sediul în București. Folosim sisteme inteligente de management al activităților, o rețea de specialiști verificați și o comunicare strânsă cu clienții. Astfel, fiecare transport sau mutare se desfășoară în siguranță și eficient.

Punem accent pe asistența de specialitate oferită clienților la fiecare activitate, fie că realizăm un transport de mobilă, mărfuri și alte bunuri sau mutări de locuințebirouri și sedii de firme.

Obiectivul nostru este să atingem și să depășim așteptările clienților în privința calității înalte și a prețurilor serviciilor de transport marfă și mutare. Oferim servicii complete în regiunea București-Ifov, dar și național. Sau doar o parte dintre activitățile specifice unui transport sau mutări, în funcție de nevoile clienților.

Specialiștii cu care lucrăm au experiență de lucru, istoricul personal verificat și sunt evaluați continuu pe baza rating-ului acordat de clienți.

În cadrul unor sesiuni și simulări interne, pregătim specialiștii să urmeze proceduri de lucru bine definite pentru orice scenariu de transport și mutare. Pot astfel să anticipeze și să propună soluții eficiente legate de fiecare aspect al nevoilor clienților.

Totodată, punem accent pe dezvoltarea profesională și personală a specialiștilor angajați sau colaboratori, pe flexibilitate și un mediu de lucru profesionist și sigur.

Preferi să ai totul plănuit? Organizează-ți mutarea sau transportul cu Unii cu Duba. Îți oferim servicii profesioniste de mutare și transport la prețuri accesibile, realizate de specialiști verificați.

Suntem pregătiți să vă ajutăm, de la etapa de planificare și împachetare, la încărcare, transport și până la așezarea ultimului obiect pe raft la noua locuință sau sediu.

Evaluarea în vederea stabilirii prețului și planificarea activităților sunt gratuite.

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ

Program

Luni – Vineri:

9:00–18:00

 

Sâmbătă:

10:00–16:00

Contact

  • Str. Elev Ștefan Ștefănescu nr. 3, Sector 2, București

  • 0751.012.105

  • contact[@]uniicuduba.ro